E-Image Magic Motor

   

A Magic Motor egy motoros meghajtás E-Image, Konova, Varavon karbon sliderekhez és ED360 dollyhoz

   

Mobil eszközről vezérelhető professzionális megoldás Timelapse-hez, Trace Record-hoz, Stop Motionhoz


Tegyen ajánlatot! » Ha szeretné olcsóbban megvásárolni, kattintson és tegyen ajánlatot.
169.000 HUF
Ár:
Termék opciók:   Listaár: 219.000+áfa
   Válasszon adapter típust:
MP01 Adapter (ES70/90/110/120 sliderhez) 
MP02 (ED360 Tracking Dolly-hoz) (6.000)
MP03 (hasonló struktúrájú sliderhez) 
MP04 (tradícionális sliderhez) (15.000)
Elérhetőség:   Raktáron
Szállítási cél   
 
Szállítási költség és szállítási idő: kérjük, kattintson a "Kosárba!" feliratra!  


Kapcsolódó termékek
Részletes leírás
Jellemzők
Specifikáció
Csomag tartalma
Küldés
Értékelések

E-Image Magic Motor


A E-Image Magic Motor egy új generációja a slider mozgását vezérlő rendszereknek, iOS és Android App kontrollal vagy opcionális rádiofrekvenciás távvezérlővel. Ideális valós idejű, time-lapse vagy stop-motion videókhoz. A különböző sebességű mozgásoknál – sok hasonló termékkel ellentétben –, nincs szükség motor cserére, egyetlen motor biztosítja a leglassabb és leggyorsabb sebességet. A Magic Motor egy nagyon precíz lineáris mozgás kontroll megoldás az összes E-Image karbonszálas sliderhez, a hasonló felépítésű és a hagyományos sliderekhez* valamint az E-Image ED360 tracking dolly (fahrt) rendszerhez.

A Magic Motor 4-féle termék opcióval vásárolható meg, függően attól, hogy milyen sliderrel vagy dollyval szeretnék használni (választhatók a "Termék opciók"-nál, a termék ára alatt):

 • Magic Motor 1: az összes E-Image karbonszálas slideréhez (ES-70, ES-90, ES-110 és ES-120)
  Összetevők: MagicMotor + MP01 Adapter
 • Magic Motor 2: az E-Image ED360 fahrt/dolly rendszeréhez
  Összetevők: MagicMotor + MP02 Adapter
 • Magic Motor 3: az E-Image karbon slidereihez hasonló felépítésű sliderekhez (pl. Konova, Varavon sliderek)
  Összetevők: MagicMotor + MP03 Adapter
 • Magic Motor 4: hagyományos sliderekhez*
  Összetevők: MagicMotor + MP04 Adapter
  (* nem minden egyes hagyományos sliderrel kompatibilis)
   

A motor 3-féle üzemmódban használható: "Silent" (ajánlott vízszintes használatkor), "Stable" (a slider ferde állásában) és "Force" (függőleges használatkor). A motor beállítások tovább finomíthatók a felvételi körülményektől, a terheléstől vagy a kívánt sebességtől függően. A Silent üzemmód további finomításával, lassú mozgásnál elérhető a nagyon csendes működés, hogy valósidejű (real time vagy másképpen live motion) felvételnél a hangot ne kelljen külön felvenni (puska mikrofon ajánlott).

3-féle vezérlés

 • Beépített sebesség- és irény-érzékeny szabályzógombbal
 • App kontrollal Android vagy iOS mobil eszközről (szabadon letölthető)
 • Rádiós joystick távvezérlővel (opcionális)

Beépített szabályzógomb
A Magic Motor leggyorsabban és legegyszerűbben a beépített sebesség és irény szabályzógombjával vezérelhető. Ha a cél a lehető leggyorsabban elkészíteni egy tökéletes, lágyan induló, egyenletesen haladó és finoman megálló kamera mogást, akkor használja ezt a szabályzógombot. A szabályzó megfelelő érzékenysége és kialakítása révén már ez ez egyszerű és azonnal használható lehetőség is olyan finom slider kocsi mozgást tesz lehetővé, amely kézi mozgatással nem érhető el.

E-Image App
A MagicMotor iOS vagy Androidos mobil eszközről vezérelhető Bluetooth-on keresztül az E-Image App szoftverrel. Time-lapse felvételnél a Magic Motor saját 2,4 GHz-es rádiofrekvenciás adójával vezérli a kamera vakusarujára szerelhető vezeték nélküli kioldó egységet, amely a megfelelő (tartozék) kioldó kábellel csatlakozik a kamerához. Egy ilyen összeállításnál a motor és a kamera között nincs kábel, ezért lehetséges pl a time-lapse működést kiterjeszteni akár fahrt-sínes (tracking dolly) rendszerekre. A kábel-dzsungel hiánya a slideres összeállításoknál is előny: a kamera finom mozgását a kábel még kis részben sem befolyásolja vagy nem akadályozza véletlenül és nem akad bele semmibe.


Az E-Image App fel van készítve a slider vezérlése mellett egy további Pan/Tilt/Zoom Remote Head vezérlésére (lásd Magic PTZ), így egyetlen mobiltelefonról megvalósítható egy 3-tengelyes mozgás kontroll + zoom vezérlés. Az E-Image App-ban paraméterek sokasága állítható a mozgás finomhangolása érdekében. Ezek közül alapvető az indulás és megállás, amelynek "puhasága" finoman állítható (slider mozgásra vagy Pan és Tilt tengelyre külön-külön). A beállított mozgások oda-vissza ismételhetők.

Rádiós joystick távvezérlő
Az E-Image App-ben megtalálható a bonyolult mozgások létrehozására alkalmas kezelőfelület: 5 nyomvonal eltárolása és egymás utáni lejátszása lehetséges, akár slider, akár remote head mozgatásakor), de egyelőre ez a funkció csak az opcionális vezeték nélküli távvezérlőVezeték nélküli távvezérlő: az E-Image szóhasználatában "Wireless Remote Control" vagy más néven, az E-Image App-ban: "Controller Joystick" (joystick) használatakor érhető el. Szintén az App-ben lehet ennek az opcionális rádiós távvezérlőnek (Controller Joystick) az érzékenységét beállítani, finomhangolni.


Ha egy már elindított élő-videós vagy time-lapse folyamat közben a Bluetooth kapcsolat megszakad (az eszköz kikerül a hatósugárból vagy pl lemerül a telefon), az éppen futó folyamat nem áll le. Ha a kapcsolat visszaáll, folytatódhat az aktuális folyamat monitorozása (pl hányadik képkockánál tart a time-lapse felvétel, stb).

A Magic-Motor energiaellátása AC/DC adapterről vagy V-Lock akkumulátor D-Tap kimenetérőlKétpólusú D-Tap (Power-Tap) csatlakozó
történhet (akkumulátor nem tartozék).
A rádiós kioldó egység, a 6-féle exponáló kábel (Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Fuji, Hasselblad, Leica, Pentax, Samsung, stb. kamerákhoz), az AC/DC adapter és a D-Tap (más néven Power-Tap) kábel része a standard Magic-Motor csomagnak.

Kompatibilitás

A Magic Motort szinte bármilyen kamerával használhatja valósidejű videóhoz, a GoPro-tól a DSLR-en át a D-Cinema kamerákig, a megadott terhelhetőségi tartományon belül.

Time-lapse
A megfelelő kioldó kábellel csatlakoztathatja kameráját a Magic Motor rádiós távkioldójához, hogy az exponálja a kamerát mozgás-vezérelt time lapseAmikor a Magic Motor rádiós kontrollere vezérli az exponálást a tartozék kioldó kábelen keresztül a mozgás vezérelt time lapse közben, akkor nem keletkezik a slider kocsi mozgásából fakadó elmosódás (motion blur) a felvételen. A vezérlés biztosítja a kamera mozdulatlanságát exponáláskor a kioldó kábel segítségével. közben.
6-féle alaptartozék kioldó kábel típus biztosítja a kompatibilitást több mint százféle kamerával, beleértve a legtöbb DSLR-t és tükör nélküli kamerákat.
(Valós idejű felvételeknél nincs szükség kioldó kábelre.)

Ha kamerája nem kompatibilis a Magic Motor rádiós távkioldójával, akkor is készíthető time lapse felvétel, csak körülményesebben. Ekkor az operatőrnek kell szinkronizálnia a slider mozgását (pontosabban a mozgás-szüneteket) a kamkorder intervallumos felvételi módjával vagy a kamera időzíthető távkioldójával.

Kioldó kábel és kamera típusok
Kamerája kompatibilitását az "Ajánlott kamerák" Tab-nál ellenőrizheti. Előfordulhat, hogy a legújabb kompatibilis modellek nem szerepelnek a listában.

 • 30 kg maximális terhelhetőség vízszintesen és 8 kg függőlegesen
 • Fokozatmentesen szabályozható sebesség 0,01mm/s-től 200mm/s-ig
 • Finom indulás és megállás szabályozása
 • Bloetooth mozgás-vezérlés mobil eszközről
 • E-Image App kontroll (iOS és Android): egyetlen alkalmazás vezérli összehangoltan a sider mozgását (MagicMotor) és a külön megvásárolható Magic PTZ Pan/Tilt/Zoom Remote Head mozgását
 • Motion Control
  Slider kocsi végállások beállítása, AB útvonal beállítás, egyszeri és folyamatos oda-vissza lejátszás. Összetett útvonalak beállításához és elmentéséhez (max 5-féle nyomvonal lehetséges) szükséges az opcionális távvezérlő. Az összetett mozgás beállítások elmenthetők és kérésre újra megjeleníthetők.
 • Time-Lapse
  időkorlát nélkül, dátum szerint, akár több éves időtartamra is beállítható
 • Stop-Motion
 • Slider és "Ground" üzemmód (sliderhez és fahrt sínhez (tracking dollyhoz))
 • 3-féle motor üzemmód (Quiet/Stable/Force) a különböző terheléstől és forgatási szituációtól függően
 • Kényelmes használat
 • Precíz pozicionálás (0,01 mm pontosság)
 • Csendes üzemmód live motion felvételekhez
 • Hosszú üzemidő (48h vagy több) opcionális V-Lock akkumulátorról
 • Alaptartozék kamera kioldó kábelek, D-Tap kábel
 • Alaptartozék vezeték nélküli távkioldó
 • Alaptartozék ütésálló koffer
 • Motor egység
  - beépített Bluetooth és RF egységgel
  - beépített V-Lock hátfallal
 • Szinkron-fogaskerék
 • Szorítógombok az adapter plate, a szinkron-fogaskerék és a motor rögzítésére
 • Bordásszíj (szinkronszíj)
 • Antenna
 • Vezeték nélküli távkioldó
 • 6-féle kioldó kábel
 • AC/DC adapter
 • D-Tap kábel
 • Ütésálló koffer
 • Kézikönyv (en)
 • 1 év jótállás

Magic-Motor Kitek - Válaszd a termék opcióknál, a termékkép mellett!

 • Magic Motor 1: MagicMotor + MP01 Adapter
  (az E-Image összes karbonszálas slideréhez: ES-70, ES-90, ES-110 és ES-120)
 • Magic Motor 2: MagicMotor + MP02 Adapter
  (az E-Image ED360 fahrt/tracking dolly rendszeréhez)
 • Magic Motor 3: MagicMotor + MP03 Adapter
  (az E-Image karbon slidereihez hasonló felépítésű sliderekhez; pl IFootage Shark, stb.)
 • Magic Motor 4: MagicMotor + MP04 Adapter
  (hagyományos sliderekhez* pl. Konova, Varavon sliderek, stb)
  A MM4 tartalmaz további (hosszú) bordásszíjat és további plate-eket a felfogatáshoz (ezért drágább, mint a többi opció).

  * nem minden egyes hagyományos sliderrel kompatibilis

Magic Motor Műszaki adatok
Motor
  Sebesség: 0,01 mm/s-tól 200 mm/s-ig
  Pozícionálás pontossága: 0.01 mm
  Maximális terhelhetőség  
     Quiet mód: 10 kg vízszintesen
2,5 kg függőlegesen
     Stable mód: 12 kg vízszintesen
3,5 kg függőlegesen
     Force mód: 30 kg vízszintesen
8 kg függőlegesen
  Teljesítmény: 8-32 watt
  Üzemi feszültség: 12-24 volt
  Frekvencia használat: 2,4G / Bluetooth
  Hatótáv: 20 méter
  Sebesség vezérlés: - App kontroll
- "Speed & direction" szabályzógomb
- Remote control (opcionális)
  Gyorsulás vezérlés: folyamatosan szabályozható
Paraméterek
  Méret: 170x125x110mm (antenna nélkül)
  Tömeg: 1500 g csomagolás nélkül
  Üzemi hőmérséklet -20°C és +50°C között (ideális: +20°C és +40°C között )
Rádiós távkioldó (wireless shutter)
  Feszültség:

3V

  Rádiofrekvencia: 2,4 GHz
  Üzemidő: 50 óra*
  Akkumulátor: 2 db AA elem
  Hatótáv: 20 m
  Nettó tömeg: 40 g
  Csomag tömege: kb 4 kg
  Doboz méretek: 35x32x17 cm
Külső kiegészítők paraméterei
  DC in: 12-24V
  Áramerősség: 3A
     
* hozzávetőleges érték, az üzemidő függhet pl a hőmérséklettől is


Nem található bejegyzés
 


Add new post

*
*
*

Ahhoz hogy ellenőrizzük, hogy nem egy automatikus program, hanem egy személy tölti ki az űrlapot, kérjük, írja be a képen látható karaktereket. Minden betű nagybetűként jelenik meg.

  Újrarajzol

Karakterek: 

  
*
  
  
*

Ahhoz hogy ellenőrizzük, hogy nem egy automatikus program, hanem egy személy tölti ki az űrlapot, kérjük, írja be a képen látható karaktereket. Minden betű nagybetűként jelenik meg.

  Újrarajzol

Karakterek: 

Ár: 74.727 HUF
Elérhetőség: Raktáron
Kosárba!
Ár: 86.249 HUF
Elérhetőség: Raktáron
Kosárba!
Ár: 96.800 HUF
Elérhetőség: Raktáron
Kosárba!
Ár: 71.142 HUF
Elérhetőség: rendelésre
Kosárba!
Ár: 9.900 HUF
Elérhetőség: Raktáron
Kosárba!


Válassza ki kameráját  
Betöltés...