Ügyfélszolgálat

Céginformáció | Megrendelés | Fizetés | Elérhetőség | Email

Általános információk, céginformáció

A www.gaia.hu honlapon a vásárlás menete egyszerű, vásárlói regisztrációt nem igényel. A regisztráció azonban gyorsíthatja a (későbbi) vásárlás menetét. Regisztrált felhasználóinknak sem küldünk kéretlen hírlevelet vagy egyéb reklám anyagot. A gaia.hu-on leadott rendeléseket a Gaia-Film Kft. teljesíti. A részletes cégadatokat a "Céginformáció" menüpontban találja.

Megrendelés

A termékek "Elérhetőség"-énél a"Raktáron" jelzés on-line raktárkészlet információ. A raktáron lévő termékekre leadott rendelés a készlet befoglalásával történik. Megrendeléssel és kiszállítással kapcsolatos részletes információk a honlap "Szállítás" menüjében találhatók.

Fizetés


A fizetés a megrendelés visszaigazolásban hivatkozott díjbekérő (proforma számla) alapján előre utalással , utánvétes fizetéssel vagy üzletünkben készpénzzel történhet. Az alkalmazott fizetési módot és pénznemet a rendelés leadásakor választhatja ki. A honlapon szereplő árak naponta többször is változhatnak, de mindig a rendeléskor aktuálisan kijelzett ár az érvényes, bármelyik devizanemben. A devizanemek a megrendelés leadása előtt a felhasználó által szabadon változtathatók, de a rendelés elküldése után már nem lehet módosítani. A szállítási díj a kosárba tett terméknél van kijelezve, a megrendelt mennyiségtől és a szállítás célországától függően változik.

Ügyfélszolgálat, elérhetőség

 Általános információk
  Nyitvatartás: H-Cs: 10-17h, P: 10-16h
  E-mail:
  Tel.: +36 (62) 540-546
  Pénzügy: +36 70 948-6566
  Rendelés, szállítás: +36 70 948-6566
  Műszaki kérdések: (1) 769-1111
  Stúdió építés, projektek: (1) 769-1111
     
Jótállás ügyintézése:  
  6725 Szeged, Szél u. 2.
  Tel.: +36 (62) 540-546
  hétfőtől-csütörtökig:
pénteken:
10-16h -ig
10-13h -ig

megrendelésével kapcsolatos információ
       kérjük, használja az alábbi form-ot.

webmester (hibás működés, téves információ, elírás stb.)
       e-mail:

   További információk az ÁSZF-ben.


Üzenet küldése


Az alábbi űrlap kitöltésével küldhet nekünk üzenetet:

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Személyes adatok

*
*
 
*
*

Üzenet

*
*

Ahhoz hogy ellenőrizzük, hogy nem egy automatikus program, hanem egy személy tölti ki az űrlapot, kérjük, írja be a képen látható karaktereket. Minden betű nagybetűként jelenik meg.

  Újrarajzol

Karakterek: Válassza ki kameráját  
Betöltés...