E-Image LCS-04 C-Stand Szett 290 cm-es

   

E-Image LCS-04 290 cm-es C-Stand állvány tartozék gobó fejekkel és 127cm-es keresztrúddal


76.277 HUF
Ár:
   

Szállítási cél   
 
Szállítási költség és szállítási idő: kérjük, kattintson a "Kosárba!" feliratra!  

Elérhetőség:   Raktáron


Részletes leírás
Specifikáció
Csomag tartalma
Küldés
Értékelések

E-Image LCS-04 C-Stand Szett 290 cm-es


A filmes világban közkedvelt C-Stand kit rozsdamentes acélból készül. C-állványból, 2 db gobó fejből és keresztrúdból áll. Az E-Image LCS-04 állvány gyorszáras mechanizmusának köszönhetően a különböző magasságban lévő lábakat könnyen rögzíthetjük bármely szögben (ellentétben a klasszikus lámpaállványokkal), vagy a lábak egymás mellé csukhatóak megkönnyítve ezzel a tárolást és a szállítást.

A 127 cm-es keresztrúd egyszerűen illeszthető az állvány tetején lévő eltávolítható gobó fejhez. A keresztrudazatra rögzíthető a szintén alaptartozék második gobó fej, amely további rögzítési pontot biztosít flagek, gobók és kisebb lámpatestek számára.

Az állványon és a rudazaton lévő gobó fej T-alakú fogantyújának nagy mérete és ergonomikus kialakítása biztosítja a legnagyobb nyomatékot a rögzítéshez.

A nagy méretű, ergonomikus "T" alakú magasság beállító karok kényelmes használatot és szilárd rögzítést biztosítanak. Kialakításuknak köszönhetően kilazításkor nem lehet teljesen kicsavarni őket, azaz nem veszíthetők el a munka vagy szállítás során.

A C-stand alacsony súlypontja lehetővé teszi a nehezebb eszközök felszerelését anélkül, hogy az állvány felborulna. A lábak kialakítása olyan, hogy az egyes lábak bármilyen szögben és magasságban beállíthatók legyenek, így a C-stand olyan helyeken és helyzetekben is használható, amelyeknél a klasszikus világítástechnikai állványok nem jöhetnek számításba.

E-Image LCS-04 C-Stand jellemzők:
  • Magasság: 145-290 cm
  • Terhelhetőség: 20 kg
  • Tartozék gobó fejek és 127 cm-es keresztrúd
  • Gyorszáras láb rögzítő mechanizmus, azonnali használat
  • Könnyen meghúzható, nagy méretű rögzítőkarok
  • Alacsony súlypont


  • E-Image LCS-04 C-Stand állvány kit
E-Image LCS-04 C-Stand Kit
Minimális magasság 145 cm
Maximális magasság 290 cm
Maximális csőátmérő 3.5 cm
Lábcső átmérő 3 cm
Terhelhetőség 20 kg
Súly 7.6 kg
Keresztrúd hossza 127 cm
Anyag Acél


Nem található bejegyzés
 


Add new post

*
*
*

Ahhoz hogy ellenőrizzük, hogy nem egy automatikus program, hanem egy személy tölti ki az űrlapot, kérjük, írja be a képen látható karaktereket. Minden betű nagybetűként jelenik meg.

  Újrarajzol

Karakterek: 

  
*
  
  
*

Ahhoz hogy ellenőrizzük, hogy nem egy automatikus program, hanem egy személy tölti ki az űrlapot, kérjük, írja be a képen látható karaktereket. Minden betű nagybetűként jelenik meg.

  Újrarajzol

Karakterek: Válassza ki kameráját  
Betöltés...