E-Image LCS-04 C-Stand Szett 290 cm, lépcsőjáró lábbal

   

E-Image LCS-04 290 cm magasságig nyitható C-Stand állvány tartozék gobó fejekkel és 127cm-es keresztrúddal

   

Az LCS04 különlegessége a lépcsőjáró láb, hogy egyenetlen padlózaton, lépcsőn is függőbe állíthassa a középoszlopot.


73.839 HUF
Ár:
   

Szállítási cél   
 
Szállítási költség és szállítási idő: kérjük, kattintson a "Kosárba!" feliratra!  

Elérhetőség:   Raktáron


Részletes leírás
Specifikáció
Csomag tartalma
Küldés
Értékelések

E-Image LCS-04 C-Stand Szett 290 cm, lépcsőjáró lábbal


Az LCS-04 C-Stand kit-et elsősorban filmes alkalmazásra tervezték, az E-Image LCS C-stand sorozatának legmagasabbra nyitható tagja. Terhelhetősége a maximális magasságon (amely a keresztrúddal megközelítheti a 4 métert), 20 kg. A konkurens termékek legtöbbjénél nagyobb, 100cm-t meghaladó lábátmérője biztos alapot nyújt a lámpák, kiegészítők 3m feletti használatához is. Az LCS04 rozsdamentes acélból készül, kihúzható középoszlopból, 2 db gobó fejből és keresztrúdból áll. Az LCS404-et a sorozat többi tagjától a tartozék puha fogantyú és az egyedileg állítható magasságú egyik láb (lépcsőjáró kialakítás) különbözteti meg. A gyorszáras mechanizmusának köszönhetően a lábakat könnyen rögzíthetjük egymáshoz képest bármely szögben vagy a lábak egymás mellé csukhatóak megkönnyítve ezzel a tárolást és a szállítást.

A 127 cm-es keresztrúd egyszerűen illeszthető a középoszlop tetején lévő, eltávolítható gobó fejhez. A keresztrudazatra rögzíthető a szintén alaptartozék második gobó fej, amely további rögzítési pontot biztosít flagek, gobók és lámpatestek számára.

Az állványon és a rudazaton lévő gobó fej T-alakú fogantyújának nagy mérete és ergonomikus kialakítása biztosítja a legnagyobb nyomatékot a rögzítéshez.

A nagy méretű, ergonomikus "T" alakú magasság beállító karok kényelmes használatot és szilárd rögzítést biztosítanak. Kialakításuknak köszönhetően kilazításkor nem lehet teljesen kicsavarni őket, azaz nem veszíthetők el a munka vagy szállítás során.

A C-stand alacsony súlypontja és a lábak széles terpesztése lehetővé teszi a nehezebb eszközök felszerelését anélkül, hogy az állvány felborulna. A lábak kialakítása olyan, hogy az egyes lábak bármilyen szögben beállíthatók legyenek és a legtöbb C-Stand-től eltérően, az LCS-04-nél a felső láb magassága külön állítható, így olyan helyeken és helyzetekben is használható, ahol a klasszikus világítástechnikai állványok vagy más C Stand-ek nem jöhetnének számításba.

E-Image LCS-04 C-Stand jellemzők:
  • Magasság: 145-290 cm
  • Terhelhetőség: 20 kg
  • Tartozék gobó fejek és 127 cm-es keresztrúd
  • Rozsdamentes acél   • Stabil, lépcsőjáró láb-kialakítás. 104 cm-es láb-átmérővel   • Gyorszáras lábrögzítő mechanizmus, egyszerű használat
  • Könnyen meghúzható, nagy méretű rögzítőkarok
  • Puha markolat a középoszlopon


  • E-Image LCS-04 C-Stand állvány kit
E-Image LCS-04 C-Stand Kit
Minimális magasság 145 cm
Maximális magasság 290 cm
Maximális csőátmérő 3.5 cm
Láb csőátmérő 3 cm
Terhelhetőség 20 kg
Súly 7.6 kg
Keresztrúd hossza 127 cm
Anyag Acél


Nem található bejegyzés
 


Add new post

*
*
*

Ahhoz hogy ellenőrizzük, hogy nem egy automatikus program, hanem egy személy tölti ki az űrlapot, kérjük, írja be a képen látható karaktereket. Minden betű nagybetűként jelenik meg.

  Újrarajzol

Karakterek: 

  
*
  
  
*

Ahhoz hogy ellenőrizzük, hogy nem egy automatikus program, hanem egy személy tölti ki az űrlapot, kérjük, írja be a képen látható karaktereket. Minden betű nagybetűként jelenik meg.

  Újrarajzol

Karakterek: Válassza ki kameráját  
Betöltés...