Sony FX6 Kamera váz


Tegyen ajánlatot! » Ha szeretné olcsóbban megvásárolni, kattintson és tegyen ajánlatot.
2.185.893 HUF
Ár:
   

Szállítási cél   
 
Szállítási költség és szállítási idő: kérjük, kattintson a "Kosárba!" feliratra!  

Elérhetőség: Rendelhető
Ingyenes házhozszállítás!
az Ön csomagjára Magyarországon!


Kapcsolódó termékek
Részletes leírás
Specifikáció
Csomag tartalma
Küldés
Értékelések

Sony FX6 Kamera vázKépérzékelő káprázatos adatkiolvasási sebességgel

A hátsó megvilágítású, Full Frame Exmor R CMOS-érzékelő felbontása valódi 10,2 megapixel, elképesztő adatkiolvasási sebességet biztosít, miközben érzékenysége nagy, dinamikatartománya széles. Speciális színszűrő-sorozat fokozza a színvisszaadás pontosságát, a fókuszsíkfázis-érzékeléses AF funkció pedig kifejezetten stabil és precíz autofókuszt kínál – mindez a kimagasló képminőséget szolgálja.


Nagy teljesítményű képfeldolgozó processzor

A BIONZ XR képfeldolgozó processzor kategóriaelső sebességre képes, így minimális késedelemmel dolgozik, és meggyőző valós idejű képfeldolgozási teljesítményt kínál. A processzor valós időben dolgozza fel az AF-adatokat, a képfelismerési és képminőség-javítási módosításokat, egyúttal kezeli az adattovábbítási, a kezelőfelületi és egyéb fényképezőgép-funkciókat is.


Nagy érzékenység, széles dinamikatartomány

A Full Frame, 10,2 megapixeles konfiguráció nagy érzékenységet biztosít alacsony képzajszint mellett a fényképezőgép teljes érzékenységi tartományában az érzékelő kimeneti jeleinek optimalizálásával. Használható felvételek szinte teljes sötétségben is – ezt tudja az igazán meggyőző, 409 6004-as értékig kibővített ISO-tartomány. A dinamikatartomány nagysága meggyőző, 15+ fokozatnyi, így a felvételek szépségesek, élethűek, és mentesek a beégett csúcsfényektől. A fényképezőgép nagy érzékenységének és széles dinamikatartományának együttese tág teret ad a kreativitásod szárnyalásának felvételkészítéskor.Elismert mozifilmes színvilág S-Cinetone™ segítségével

A Sony elismert, az FX9 fejlesztéséből átemelt S-Cinetone látványvilágának alkalmazása szépséges felvételek elkészítését teszi lehetővé közvetlenül a kamerában is. Az S-Cinetone a természetes bőrtónusokra és a középtartomány színeire optimalizált rendszer, lágy csúcsfényátmenettel, meggyőző témaábrázolással, valamint hatékony kameraegységesítéssel és utómunka-lehetőségekkel.4K nagy képkockasebességű, 120 képkocka/mp-es felvételkészítés

A képérzékelő és a nagy teljesítményű BIONZ XR processzor gyors adatkiolvasása Full Frame 4K (QFHD) felvételek készítését is lehetővé teszi akár 120 képkocka/mp sebességgel, aktív autofókusz funkcióval. Még nagy képkockasebesség mellett is rendkívül részletgazdag 4K (QFHD) képek készülnek teljes képpontkiolvasással, képponteldobás nélkül, így az utómunkák során tiszta lassított felvételeket készíthetsz (a valós idejű mozgásoknál akár 5× lassabbat). A nagy precizitású AF még szépséges Full Frame bokeh effektust is lehetővé tesz a lassított felvétel készítésekor, azaz a kreatív lehetőségek köre igazán meggyőző.


Gyári és felhasználói 3D LUT-kompatibilitás a Jelentfájl funkcióban

A Jelenetfájl funkció erőteljes színinterpretálást végez közvetlenül a kamerában, amelyhez különféle előzetes beállításokat és importált egyéni felhasználói 3D LUT-fájlokat használ a te igényeidnek és stíluskövetelményeidnek megfelelően. Négy előre beállított jelenetfájltípus áll rendelkezésre az SDR-felvételekhez (S-Cinetone, Standard, Fotó, ITU709), illetve két típus a HDR-hez (HLG Live, HLG Natural). További 16 hely támogatja a felhasználói 3D LUT-ok importálását az egyéni látvány létrehozásához, illetve specifikus monitorozáshoz vagy színtér-transzformációhoz.


10 bites HLG-képprofil

A HLG (Hybrid Log-Gamma) HDR-képprofil és a széles színtartományú BT.2020 színtér együttese használható közvetlen HDR (HLG) megjelenítéshez a kompatibilis tévéken. Az eredmény: élethű képi világ, amely hasonlít a szabad szemmel látottakra, részletgazdag árnyékokkal és csúcsfényekkel, kevesebb elsötétedéssel és kifehéredéssel – és mindehhez nincs szükség színgradációra. A 10 bites felvételek különösen alkalmasak a kivételesen finom gradáció és részletgazdagság bemutatására, és ezáltal a hihetetlenül élethű ábrázolásra.


S-Log3 a gradáció jobb visszaadásáért

Elérhető az S-Log3 gammagörbe; az S-Log3 az árnyékoktól a középszürkéig (18%-os szürkéig) terjedő gradáció jobb visszaadását szolgálja, így a dinamikatartomány akár 15+ fokozatnyi lehet. Két színtartomány-beállítás érhető el (S-Gamut3 és S-Gamut3.Cine), amelyek egyszerűbbé teszik a színek összeegyeztetését a Sony Cinema Line profi mozifilmes gépein rögzített felvételekével. A színek egyezése miatt a színgradáció egyszerűbb az utómunka során, így kényelmesebb használni más profi kamerákkal együtt.


Videók rögzítése 10 bites színmélységgel és 4:2:2-es szín-mintavételezéssel

Az FX6 képes 4K videofelvételt készíteni, 10 bites mélységű kódolással és 4:2:2-es szín-mintavételezéssel, All-Intra tömörítéssel. Ez lehetővé teszi a színátmenetek további fokozását, így a videó elérheti a HDR páratlan valósághűségét a természetes gradáció megőrzése mellett – a valódi szerkesztési szabadság jegyében.


Akkumulátortípusok választéka a különféle alkalmazásokhoz

Az FX6 kompatibilis a BP-U sorozatú akkumulátorokkal – BP-U35, BP-U70, BP-U100 vagy BP-U60T is választható az igényeknek megfelelően. A BP-U35 például ideális választás a kamera maximális hordozhatóságának kihasználásához, ha a felvételeket kézben tartva készíted. A BP-U100 viszont hosszabb felvételkészítési időt tud biztosítani olyankor, amikor az FX6 állványon vagy más alátámasztáson dolgozik. Az akkumulátor CHECK ellenőrzőgombjával olyankor is ellenőrizheted a töltöttségi szintet, ha az akkumulátor nincs a kamerához csatlakoztatva.


All-Intra belső rögzítés

A Long-GOP képközi tömörítés mellett támogatja a belső, képen belüli (All-Intra) felvételkészítést is. Az XAVC 4K Intra felvétel minden egyes képet külön, nagy bitsebesség – akár 600 Mb/s – mellett tömörít, ezért ideális az összetett mozgások megörökítéséhez, továbbá maximális rugalmasságot és lejátszási teljesítményt biztosít az utómunkák során.


16 bites RAW-adatkimenet

A jobb képminőség, valamint a rugalmasabb és hatékonyabb utómunka elősegítése érdekében a fényképezőgép támogatja a 16 bites RAW-adatkimenetet külső adatrögzítő felé az SDI csatlakozóján keresztül. A RAW-videokimenet 4096 x 2160 vagy 3840 x 2160 képérzékelői adatot jelent 120 / 100 / 59,94 / 50 / 29,97 / 25 / 24 / 23,98 képkockasebességgel.


Valós idejű Szem AF és arcfelismeréses AF

Az emberek megbízható fókuszba hozását, különösen a kihívást jelentő felvételkészítési környezetekben – például hírek háttéranyagának rögzítésekor, eseményfilmezéskor, dokumentarista felvételek készítésekor – beépített valós idejű Szem AF, valamint arcfelismeréses AF támogatja. A BIONZ XR képfeldolgozó processzor valós idejű feldolgozási képessége lehetővé teszi a szem pontos fókuszban tartását még profilból, felfelé vagy lefelé pillantás közben, de akár részben kitakarva is – nyugodtan összpontosíthatsz a felvétel megkomponálására.


Távoli felvételkészítés a hatékonyabb képszerkesztési munkamenethez

Videó felvétele során kis bitsebességű HD proxy fájlokat lehet rögzíteni nagyobb bitsebességű formátumokkal (pl. XAVC 4K) egyidejűleg, és ezek a kisebb proxyfájlok felhasználhatók a végső változat elkészítése előtti szerkesztéshez és előnézethez. Ez kisebb számítási terhelést jelent a számítógépnek, azaz felgyorsítja és hatékonyabbá teszi a munkafolyamatokat. A proxyfájlok rögzítése 8 bites XAVC L (1980 × 1080, 9 Mb/s, MP4 tömörítéses) formátumban zajlik.Fast Hybrid AF a megbízható videós fókuszállításhoz

A Fast Hybrid AF ötvözi a fókuszsíkfázis-érzékeléses AF funkciót a kontrasztérzékeléses AF funkcióval. Az eredmény: a gyorsan mozgó témák kifejezetten precíz, zökkenőmentes követése széles tartományon, kis mélységélesség mellett. Az "AF-váltási sebesség" és "AF-témaváltási érzékenység" paraméter rugalmasabb fókuszvezérlést tesz lehetővé – a profi felhasználók igényeinek megfelelően. Mindkettő paraméter lehetővé teszi előre megadott beállítások előhívását felvételkészítés közben, egyénileg programozható gomb segítségével.Beépített, nagy teljesítményű, elektronikusan változtatható Sony ND-szűrő

A forradalmian új, elektronikusan változtatható ND-szűrő problémamentesen szabályozza a semleges szűrő áttetszőségét 1/4 és 1/128 ND között a páratlanul kreatív vezérlés és gördülékenység érdekében. Kizárólag a Sony által kínált módon képes akár manuálisan, akár automatikusan módosítani az expozíciót a mélységélesség, illetve a zár szögének változtatása nélkül, így tökéletes lehet az expozíció akkor is, ha különféle környezetek közötti váltásra kerül sor, például beltérből kilépsz kültéri helyszínre.


Megbízható tartósság és időjárásálló kialakítás a kemény helyzetekre

A profi felhasználók véleményét figyelembe véve a Sony megerősítette az adathordozórekesz-fedél, a csatlakozófedél, és a váz minden érintkezésének tömítését. Az átvizsgált por- és nedvességbejutási útvonalak révén garantáltan megbízható a működés kihívást jelentő körülmények között is.


AF-téma kiválasztása objektívgyűrűvel

Bekapcsolt AF-segéd funkció esetén a fókuszgyűrű elfordításakor azonnal aktiválódik a manuális fókusz, és gyorsan válthatsz másik témára. Az arckiválasztási algoritmus fejlődött, így a fókuszgyűrűvel gyorsan és magától értetődően választhatod egy csoport megfelelő tagjait, miközben valós idejű Szem AF vagy Arcfelismerés funkciót használsz. Az autofókusz újraaktiválódik, mihelyt abbahagyod az objektív fókuszgyűrűjének forgatását, és a fókuszgyűrűvel utoljára kiválasztott témát követi automatikusan.


Nagy felbontású, 2,76 millió képpontos, állítható LCD-érintőpanel

A 3,5" méretű (1280 × 720 képpontos) LCD-panel emelt talapzathoz van erősítve, és széles szögtartományban állítható, hogy egyszerű legyen a videomonitorozás a kamera rögzítésétől és a felvételkészítési szögtől függetlenül. A fogantyún három, a kameravázon két rögzítési pont található. Az érintőpanel támogatásával könnyen kiismerhető vezérlést biztosít számos kamerabeállításhoz, még olyan esetekben is, amikor a kameravázon található vezérlőelemek nehezen érhetők el.


Innovatív hőelvezetés küszöböli ki a túlmelegedés miatti leállást

Annak érdekében, hogy kihívást jelentő környezetben, nagy felbontás és képkockasebesség mellett is megbízható legyen a Full Frame felvételkészítés, az FX6 innovatív hőelvezető kialakítást kapott: teljesen újratervezett vázszerkezetet, benne gondosan elhelyezett hőcserélőkkel és légjáratokkal, szellőzőnyílásokkal és áramköripanel-elrendezéssel. Amikor szükséges, egy hangtalan ventilátor végzi a szellőztetés a folyamatos felvétel érdekében teljes felbontás esetén, a beszívott és kifújt levegőt szerkezetileg is elválasztott kialakítással, így emelt szintű a por- és nedvességállósága is.


Professzionális csatlakoztathatóság

Az FX6 különféle professzionális interfészeket kínál, köztük a független 12G-SDI interfészt (3G/6G-SDI támogatással), amely alkalmas külső 16 bites RAW-felvételek készítésére, valamint HDMI-kimenetet a programmonitorozáshoz. Az időkódos (TC IN / TC OUT) csatlakozók lehetővé teszik a többkamerás szinkronizálást, a SuperSpeed USB-C 5 Gbps (USB 3.2) segítségével pedig a felvételadatokat nagy sebességgel lehet feltölteni számítógépre.


Okosmarkolat

Az FX6 ergonomikus Smart Grip markolata hatékony és kényelmes kameravezérlést még hosszan tartó vagy dinamikus filmezési helyzetekben is. Három programozható gomb, az elengedhetetlen zoomvezérlés, az indítás/leállítás vezérlője és egy egyéni, blendebeállításra vagy a változtatható ND-szűrő szabályozására is alkalmas vezérlőtárcsa – mindezek átgondoltan, a markolatot fogva is könnyen elérhető helyen találhatók. A szabadon állítható, teleszkópos fogantyú és a markolat szöge egyetlen gombbal szabályozható, így a munkálatok lassítása nélkül, zökkenőmentesen lehet pozíciót váltani.


Praktikus fogantyú

A kamera felső felületéhez rögzíthető okosfogantyú stabil kameramunkát és működtetést tesz lehetővé olyankor is, ha az okosmarkolat nehezen tartható – például alacsony szögben történő filmezéskor. Emellett XLR-csatlakozókat, mikrofontartót és egy digitális többinterfészes (Multi Interface – MI) csatlakozósarut is kapott, amelyekkel különféle meglévő profi tartozékokat lehet csatlakoztatni. Két programozható gomb, egy többállású választógomb, valamint a fogantyú programozható vezérlőtárcsája javítja tovább a kezelhetőséget. A fogantyún hét helyen találhatók negyedhüvelykes csavarfuratok a fokozott választási szabadság érdekében. A vezérlőelemek átgondolt elhelyezése segíti a munkafolyamatok alakíthatóságát is, például a fogantyú védősapkájának tárolója magában a fogantyúban található – készen a váz csatlakozóinak lezárására, ha a fogantyút eltávolítod a rögzítéshez.


Két XLR-bemenet és fejlett audiofunkciók

Az FX6 fogantyúja két független audiobemenetet (könnyen hozzáférhető XLR-csatlakozókat) kínál professzionális külső mikrofon csatlakoztatásához. Az UWP sorozat vezeték nélküli mikrofonjait szintén lehet csatlakoztatni az MI-foglalaton keresztül.


Két CFexpress Type A-kompatibilis adathordozó-foglalat

A Sony FX6 két adathordozó-foglalata kompatibilis az új CFexpress Type A-kártyákkal és az SDXC/SDHC-kártyákkal, és támogatja az UHS-I és az UHS-II sebességosztályt. A CFexpress Type A kártyák képviselik a nagy írási/olvasási sebességű, kompakt adattárolás új szabványát, és alkalmasak a 4K felbontású videókészítés igényeinek kiszolgálására. Támogatják a kamerapuffer gyors ürítését nagy mennyiségben keletkező videoadatok esetén is.


Metaadatok segítik a szerkesztést Catalystban

A Sony által kiadott Catalyst Browse és Catalyst Prepare szoftver ideális filmes partner az FX6-hoz. Az FX6 háromféle metaadatot rögzít: képstabilizálás, klipjelző és kameraelfordulás. Ezek hasznosak az ingyenes Catalyst Browse, illetve a költséghatékony Catalyst Prepare szoftver előnézetéhez és a képszerkesztés előkészítéséhez.


Adatkommunikáció a helyszíni munkamenetek támogatásához

A hálózati kommunikációs funkciók támogatják az FTP-adattovábbítást a videofájlok kezelése és a távoli felvételkészítési funkció használata érdekében, ami további segítség a professzionális munkafolyamat szempontjából. A rendszer a vezeték nélküli 5 GHz/2,4 GHz-es LAN-kapcsolatokat támogatja, és vezetékesen csatlakoztatni lehet 1000BASE-T Ethernet-hálózatokhoz is a gép USB Type C® kialakítású, a SuperSpeed USB 5 Gb/s (USB 3.2) szabványt támogató portjába dugott USB–Ethernet adapterkábelen keresztül.

Csomag tartalma:
1× Sony FX6 váz,
1× Sony BP-U35 Akkumulátor,
1× Akkumulátortöltő,
1× Fogantyú,
1× Fogantyúcsatlakozó sapkája,
1× Hálózati adapter,
1× Hálózati kábel,
1× LCD-ernyő,
1× LCD-monitor,
1× Markolatos távvezérlő,
1× Objektívrögzítő foglalat sapkája,
1× Passzív foglalatos készlet,
1× USB-C kábel
1× Garanciafüzet,
1× Használatba vétel előtti teendők

2 év Sony Silver Support* garancia (termékregisztráció esetén)


*a termék meghibásodáskor a Sony el- és visszaszállítja a hibás készüléket és cseredarabot biztosít a javítás idejére.

Sony FX6 műszaki adatok

Általános
Objektívrögzítő foglalat E-bajonett
Méret és tömeg
Tömeg
(csak a főegység)
kb. 890 g
Tömeg
(kiegészítőkkel)
kb. 2,59 kg
(képkeresővel, markolatos távvezérlővel, BP-U35 akkumulátorral, SEL24105G objektívvel, napellenzővel, fogantyúval, mikrofontartóval)
Méret
(Sz × Ma × Mé)
114 × 116 × 153 mm (kiszögellések nélküli váz)
Teljesítmény
Tápellátás DC 19,5V
Energiafogyasztás Kb. 18,0 W
(XAVC-I QFHD 59,94p felvétel, SEL24105G objektívvel, bekapcsolt képkeresővel, külső készülék nélkül)
Akkumulátoros üzemidő Kb. 215 perc BP-U70 akkumulátorral
(XAVC-I QFHD 59,94p felvétel, SEL24105G objektívvel, bekapcsolt képkeresővel, külső készülék nélkül),
Kb. 105 perc BP-U35 akkumulátorral
(XAVC-I QFHD 59,94p felvétel, SEL24105G objektívvel, bekapcsolt képkeresővel, külső készülék nélkül)
Működés
Üzemi hőmérséklet 0 ~ 40°C
Tárolási hőmérséklet -20°C és +60°C között
Felvételi formátum
XAVC INTRA • XAVC-I DCI4K 23,98p üzemmód: VBR, MAX bitsebesség 240 Mb/s, MPEG-4 AVC/H.264,
• XAVC-I DCI4K 24p üzemmód: VBR, MAX bitsebesség 240 Mb/s, MPEG-4 AVC/H.264,
• XAVC-I DCI4K 25p üzemmód: VBR, MAX bitsebesség 250 Mb/s, MPEG-4 AVC/H.264,
• XAVC-I DCI4K 29,97p üzemmód: VBR, MAX bitsebesség 300 Mb/s, MPEG-4 AVC/H.264,
• XAVC-I DCI4K 50p üzemmód: VBR, MAX bitsebesség 500 Mb/s, MPEG-4 AVC/H.264,
• XAVC-I DCI4K 59,94p üzemmód: VBR, MAX bitsebesség 600 Mb/s, MPEG-4 AVC/H.264,
• XAVC-I HD 23,98p üzemmód: CBG, MAX bitsebesség 89 Mb/s, MPEG-4 AVC/H.264,
• XAVC-I HD 25p üzemmód: CBG, MAX bitsebesség 112 Mb/s, MPEG-4 AVC/H.264,
• XAVC-I HD 29.97p üzemmód: CBG, MAX bitsebesség 111 Mb/s, MPEG-4 AVC/H.264,
• XAVC-I HD 50p üzemmód: CBG, MAX bitsebesség 223 Mb/s, MPEG-4 AVC/H.264,
• XAVC-I HD 59,94p üzemmód: CBG, MAX bitsebesség 222 Mb/s, MPEG-4 AVC/H.264,
• XAVC-I QFHD 23,98p üzemmód: VBR, MAX bitsebesség 240 Mb/s, MPEG-4 AVC/H.264,
• XAVC-I QFHD 25p üzemmód: VBR, MAX bitsebesség 250 Mb/s, MPEG-4 AVC/H.264,
• XAVC-I QFHD 29,97p üzemmód: VBR, MAX bitsebesség 300 Mb/s, MPEG-4 AVC/H.264,
• XAVC-I QFHD 50p üzemmód: VBR, MAX bitsebesség 500 Mb/s, MPEG-4 AVC/H.264,
• XAVC-I QFHD 59,94p üzemmód: VBR, MAX bitsebesség 600 Mb/s, MPEG-4 AVC/H.264
XAVC LONG • XAVC-L HD 29,97p/25p/23,98p/59,94p/50p üzemmód: VBR, MAX bitsebesség 35 Mb/s, MPEG-4 H.264/AVC,
• XAVC-L HD 29,97p/25p/23,98p/59,94p/50p üzemmód: VBR, MAX bitsebesség 50 Mb/s, MPEG-4 H.264/AVC,
• XAVC-L QFHD 29,97p/25p/23,98p üzemmód: VBR, MAX bitsebesség 100 Mb/s, MPEG-4 H.264/AVC,
• XAVC-L QFHD 59,94p/50p üzemmód: VBR, MAX bitsebesség 150 Mb/s, MPEG-4 H.264/AVC
Hang LPCM 24 bit, 48 kHz, 4 csatorna
Képkockasebesség
XAVC INTRA • XAVC-I DCI4K üzemmód: 4096 × 2160/59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P, 24P,
• XAVC-I HD üzemmód: 1920 × 1080/59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P,
• XAVC-I QFHD üzemmód: 3840 × 2160/59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P
XAVC LONG • XAVC-L HD 35 üzemmód: 1920 × 1080/59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P,
• XAVC-L HD 50 üzemmód: 1920 × 1080/59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P,
• XAVC-L QFHD üzemmód: 3840 × 2160/59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P
Érzékelő
Érzékelő típusa 35 mm-es Full Frame, egychipes CMOS-képérzékelő
Képpontok száma Kb. 12,9 megapixel (összesen),
kb. 10,2 megapixel (effektív)
Optikai szűrők
(beépített)
Tiszta, lineárisan változtatható ND-szűrés (1/4–1/128 ND)
Érzékenység ISO 800/12800 (Cine EI mód, D55 fényforrás), ill. 409600 egyéni módban
Zársebesség 64F – 1/8000 mp
Lassított és gyorsított felvétel
XAVC-I 1–60 képkocka
(59,94/50/29,97/25/24/23,98), 4096×2160
XAVC-I/L 1–60, 100, 120, 150, 180, 200, 240 képkocka
(59,94/50/29,97/25/23,98), 1920 × 1080
1–60, 100, 120 képkocka (59,94/50/29,97/25/23,98), 3840 x 2160
Fehéregyensúly
Fehéregyensúly üzemmódok Előre beállított, „A” memória, „B” memória (2000–15 000 K)/ATW
Expozíció
Erősítésszabályozás –3 és 30 dB között (1 dB lépésközzel), AGC
Gamma
Gamma-görbe SDR-mód: S-Cinetone, Standard, Fotó, ITU709,
HDR-mód: HLG_Live, HLG_Natural
Szélesség tartomány
Szélesség 15+ fokozat
Interfész
TC-bemenet,
TC-kimenet
BNC, TC IN/OUT kapcsolható
Audiobemenet Mikrofonreferencia –30 és –80 dBu között, XLR típusú, 3 érintkezős (anya) (2 db), vonal/mikrofon/mikrofon +48 V választható
SDI-kimenet BNC, 12G-SDI, 6G-SDI, 3G-SDI (A/B szint)
USB USB Type-C (1 db), Multi/Micro-B (1 db)
Fejhallgató kimenet Sztereó jack, 3,5mm (1 db), –16 dBu 16 Ω
Hangsugárzó 1 × monó
DC-bemenet Egyenáramú jack dugó
Távvezérlő Sztereó mini-mini jack (Ø 2,5 mm)
HDMI-kimenet Type A (1 db)
Markolat Type A (1 db)
Monitorozás
LCD kijelző 8,8 cm (3,5"), kb. 2,76 millió képpont
Beépített mikrofon
Típus Irányfüggetlen monó elektret kondenzátoros mikrofon (váz) (1 db), Sztereó elektret kondenzátoros mikrofon (fogantyú) (1 db)
Adattárolás
Típus A B foglalat felhasználható a konfigurációs adatok mentésére, CFexpress Type A / SD-kártya (2 db)
Wi-Fi/NFC
Támogatott formátum IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Frekvenciasáv 2,4 GHz sávszélesség, 5,2/5,3/5,6/5,8 GHz sávszélesség
Biztonság WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK
NFC NFC Forum által definiált 3. típusú címkével kompatibilis
Mellékelt tartozékok
Tartozékok Akkumulátor (1), Akkumulátortöltő (1), Fogantyú (1), Fogantyúcsatlakozó sapkája (1), Garanciafüzet (1), Használatba vétel előtti teendők (1), Hálózati adapter (1), Hálózati kábel (1), LCD-ernyő(1), LCD-monitor (1), Markolatos távvezérlő (1), Objektívrögzítő foglalat sapkája (1), Passzív foglalatos készlet (1), USB-C kábel (1)


Nem található bejegyzés
 


Add new post

*
*
*

Ahhoz hogy ellenőrizzük, hogy nem egy automatikus program, hanem egy személy tölti ki az űrlapot, kérjük, írja be a képen látható karaktereket. Minden betű nagybetűként jelenik meg.

  Újrarajzol

Karakterek: 

  
*
  
  
*

Ahhoz hogy ellenőrizzük, hogy nem egy automatikus program, hanem egy személy tölti ki az űrlapot, kérjük, írja be a képen látható karaktereket. Minden betű nagybetűként jelenik meg.

  Újrarajzol

Karakterek: 

Ár: 70.549 HUF
Elérhetőség: Rendelhető m.nap
Kosárba!
Ár: 59.615 HUF
Elérhetőség: 4-6 m.nap
Kosárba!
Ár: 84.805 HUF
Elérhetőség: 2-3 hét
Kosárba!
Ár: 15.000 HUF
Elérhetőség: 3-5 m.nap
Kosárba!
Ár: 22.000 HUF
Elérhetőség: 3-5 m.nap
Kosárba!
Ár: 30.602 HUF
Elérhetőség: 2-3 m.nap
Kosárba!
Ár: 74.724 HUF
Elérhetőség: Raktáron
Kosárba!
Ár: 43.499 HUF
Elérhetőség: Raktáron
Kosárba!
Ár: 34.726 HUF
Elérhetőség: Raktáron
Kosárba!
Ár: 37.501 HUF
Elérhetőség: Raktáron
Kosárba!
Ár: 32.899 HUF
Elérhetőség: Raktáron
Kosárba!
Ár: 65.797 HUF
Elérhetőség: 2-3 m.nap
Kosárba!
Ár: 245.615 HUF
Elérhetőség: 4-6 m.nap
Kosárba!
Ár: 299.666 HUF
Elérhetőség: 2-3 m.nap
Kosárba!
Ár: 299.666 HUF
Elérhetőség: rendelhető
Kosárba!
Ár: 740.421 HUF
Elérhetőség: rendelhető
Kosárba!
Ár: 328.621 HUF
Elérhetőség: Rendelhető
Kosárba!
Ár: 365.175 HUF
Elérhetőség: Rendelhető
Kosárba!
Ár: 365.175 HUF
Elérhetőség: Rendelhető
Kosárba!
Ár: 429.145 HUF
Elérhetőség: Rendelhető
Kosárba!
Ár: 284.756 HUF
Elérhetőség: rendelhető
Kosárba!
Ár: 328.255 HUF
Elérhetőség: rendelhető
Kosárba!
Ár: 433.531 HUF
Elérhetőség: rendelésre
Kosárba!
Ár: 503.715 HUF
Elérhetőség: rendelhető
Kosárba!
Ár: 199.840 HUF
Elérhetőség: Raktáron
Kosárba!
Ár: 145.197 HUF
Elérhetőség: 1-2 m.nap
Kosárba!
Ár: 149.134 HUF
Elérhetőség: 1-2 m.nap
Kosárba!
Ár: 165.669 HUF
Elérhetőség: 1-2 m.nap
Kosárba!
Ár: 75.718 HUF
Elérhetőség: 1 m.nap
Kosárba!
Ár: 150.709 HUF
Elérhetőség: 1 m.nap
Kosárba!
Ár: 158.976 HUF
Elérhetőség: 1 m.nap
Kosárba!
Ár: 278.661 HUF
Elérhetőség: 1 m.nap
Kosárba!
Ár: 169.606 HUF
Elérhetőség: 1-2 m.nap
Kosárba!
Ár: 79.746 HUF
Elérhetőség: 1 m.nap
Kosárba!
Ár: 259.734 HUF
Elérhetőség: 1-2 m.nap
Kosárba!
Ár: 78.661 HUF
Elérhetőség: 1 m.nap
Kosárba!
Ár: 130.236 HUF
Elérhetőség: 1-2 m.nap
Kosárba!
Ár: 65.100 HUF
Elérhetőség: 1 m.nap
Kosárba!
Ár: 138.504 HUF
Elérhetőség: 1 m.nap
Kosárba!
Ár: 73.155 HUF
Elérhetőség: 1 m.nap
Kosárba!
Ár: 258.189 HUF
Elérhetőség: 1-2 m.nap
Kosárba!
Ár: 79.322 HUF
Elérhetőség: Raktáron
Kosárba!
Ár: 47.520 HUF
Elérhetőség: 1-2 hét
Kosárba!
Ár: 53.003 HUF
Elérhetőség: 1-2 hét
Kosárba!
Ár: 322.520 HUF
Elérhetőség: 1-2 m.nap
Kosárba!
Ár: 96.535 HUF
Elérhetőség: Rendelhető
Kosárba!
Ár: 130.630 HUF
Elérhetőség: Raktáron
Kosárba!
Ár: 137.236 HUF
Elérhetőség: Raktáron
Kosárba!
Ár: 64.252 HUF
Elérhetőség: Rendelhető
Kosárba!
Ár: 223.358 HUF
Elérhetőség: 1-3 m.nap
Kosárba!
Ár: 236.474 HUF
Elérhetőség: 3-5 m.nap
Kosárba!
Ár: 72.743 HUF
Elérhetőség: 8-12 m.nap
Kosárba!
Ár: 101.986 HUF
Elérhetőség: 8-12 m.nap
Kosárba!
Ár: 214.724 HUF
Elérhetőség: Raktáron
Kosárba!
Ár: 214.724 HUF
Elérhetőség: Raktáron
Kosárba!
Ár: 276.142 HUF
Elérhetőség: 1-2 m.nap
Kosárba!
Ár: 214.724 HUF
Elérhetőség: Raktáron
Kosárba!
Ár: 322.520 HUF
Elérhetőség: 1-2 m.nap
Kosárba!
Ár: 468.110 HUF
Elérhetőség: 1-2 m.nap
Kosárba!
Ár: 322.520 HUF
Elérhetőség: 1-2 m.nap
Kosárba!
Ár: 367.432 HUF
Elérhetőség: 3-5 m.nap
Kosárba!


Válassza ki kameráját  
Betöltés...