EDIUS X Pro

   

A Grass Valley legújabb valósidejű videoszerkesztő szoftvere az Edius-X Pro legfontosabb újdonsága a háttér-renderelés, az

   

exportálás, szerkesztés során. EdiusX-Pro renderelés közben a szerkesztés zavartalanul folyhat tovább időveszteség nélkül.


172.125 HUF
Ár:
   

Szállítási cél   
 
Szállítási költség és szállítási idő: kérjük, kattintson a "Kosárba!" feliratra!  

Elérhetőség:   Raktáron
Ingyenes házhozszállítás!
az Ön csomagjára Magyarországon!


Részletes leírás
Küldés
Értékelések

EDIUS X Pro


A szoftver kizárólag letölthető változatban érhető el a gyártó honlapján: https://www.edius.net/ediustrial.html
Tutorial kezdő felhasználók számára (angol nyelvű): https://www.edius.net/tutorial.html
Podcastok minden felhasználó számára: https://www.edius.net/podcast.html

A szerkesztőszoftver/beruházás időtállóságát biztosítja, hogy a korábbi Edius változatokhoz hasonlóan az Edius 10-nél is ingyen elérhető lesz az adott verzióhoz tartozó összes frissítés.


EDIUS-X jellemzők
 • Render/export a háttérben (Background rendering): Az EDIUS X használatakor nincs szükség a munka megszakítására render miatt. Miközben a szoftver a háttérben renderel, Ön folytathatja a munkát.
 • Exportálás a háttérben (Bakground export): Nem csak a render, hanem az exportálás is működik a háttérben. A projekt exportját nem kell végigvárni, hanem azonnal elkezdhető a következő projekt, miközben a számolás a háttérben zajlik.
 • GV Job Monitor: Az EDIUS X folyamatosan tájékoztat minden háttér-tevékenységről, és szükség szerint előtérbe helyezheti a munkákat.
 • VST plug-in támogatás: Az EDIUS X kiszélesíti a VST-pluginek támogatását. Ez magában foglalja a késleltetés-kompenzáció támogatását, valamint az erős WaveShell-integrációt.
 • Mozgáskövetés "üldözési üzemmód" (Motion Tracker with Chease Mode): Az EDIUS X lehetővé teszi, hogy címkét, animációt vagy videoklipet könnyedén csatoljon a követett tárgyhoz.
 • Mozgáskövetés "horgony üzemmód" (Motion Tracker with Anchor Mode): Képes a kijelölt objektumot egy adott pontban tartani, pl. az izgő-mozgó szereplőt a kép közepén. Ez az üzemmód nagyon hasznos pl. mobilos, 9:16 képarányú felvételek utómunkájánál.
 • H.265 Export: Már nem csak Intel QS technológiával felvértezett processzorokkal van lehetőség H265 exportálásra. Az EDIUS X-ben nVidia GPU támogatással is lehetőség van H265 exportra.
 • GUI Color: Az EDIUS X finomított GUI-val rendelkezik, kissé sötétebb színben. Ez még kényelmesebbé teszi a szerkesztést, hűvös megjelenésű, és a szemedet is megkönnyíti. Persze, továbbra is lehetőség van a színösszeállítás megváltozatatására.
 • Optimalizált teljesítmény: Az EDIUS X a teljesítményről és a jövőbiztos kialakításról szól. Az EDIUS X ezért Windows 10-et igényel, és optimálisan használja a fejlett technológiát. Ez magában foglalja az Intel QuickSync által biztosított hardveres gyorsítást, valamint egy széles GPU-támogatást. Az új moduláris felépítés lehetővé teszi a többmagos CPU-k lehetőségeinek minden eddiginél hatékonyabb kihasználását.
 • Optimalizált hangszinkronizálás: Az EDIUS X még gyorsabb automatikus hangszinkronizálási funkciót biztosít, annyi klip automatikus igazításával, ahány projektje megköveteli a zökkenőmentes multi cam szerkesztési élményt.
 • A legújabb kamerák és CODEC-ek natív támogatása: Az EDIUS X több CODEC-et támogat natív módon, mint egyéb NLE szoftverek. Nem kell átkódolni, csak szerkeszteni!
 • Folyamatos folyamatos fejlesztés: Az EDIUS X tovább bővíti és bővíti eszközkészletét, még kreatívabb lehetőségekkel. Az EDIUS X felhasználóinak hasznát veszik az EDIUS 10.x összes frissítése, amely ingyenesen letölthető az EDIUS X teljes életciklusa alatt.


Fontos változások a hardver támogatásban:
 • A régi GV hardverek támogatása megszűnt! (HDSPARK, HDSPARK PRO, Storm Mobile)
 • DV/HDV támogatás megszűnt
Outlook EDIUS 10.x

A hamarosan megjelenő EDIUS 10.x kiadásokkal a Grass Valley folyamatosan frissíti és tovább fejleszti az EDIUS X-et új funkciókkal és munkafolyamat-opciókkal, minden ingyenes frissítéssel körülbelül kétéves életciklusa alatt.

Mivel az EDIUS X mérföldkő és a legújabb generáció első kiadása, a felhasználók nemcsak új funkciókra, hanem kibővített és minden új munkafolyamat-lehetőségre is számíthatnak. Számos egyéb fejlesztés mellett a tervek szerint az EDIUS 10.x hamarosan megjelenik:
 • Csoportos szerkesztés, beleértve a tartalom és a projektek megosztását
 • Projektparaméter-változtatási lehetőségek
 • Továbbfejlesztett munkafolyamat-beállítások a felhő használatával
 • A metaadatok intelligens kezelése az optimalizált médiakezelés érdekében
 • Audio- és videoklipek diagnosztikája és automatikus tömeges optimalizálása
 • Továbbfejlesztett SDK és Rest-API külső fejlesztők számára, amely tökéletes integrációt tesz lehetővé


Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows 10 (64-bit) (minimum 1607)
Processzor: Minden Intel, vagy AMD CPU, amely AVX2 támogatással bír
Memória: SD/HD projekt min. 4 GB
4K projekt min. 8 GB (16 GB ajánlott)
Grafikus kártya: Minimum 1024x768 32-bit. Direct3D 9.0c támogatás, PixelShader Model 3.0-al.
Merevlemez: 6 GB szabad terület telepítéshez
Raid 0 videós háttértár ajánlott
Nyelvek: Angol
Japán
Francia
Német
Olasz
Spanyol
Kínai
Támogatott hardver: STORM 3G Elite
STORM 3G
STORM Pro
Optikai meghajtó: Blu-Ray író Blu-Ray lemez írásához
DVD író DVD lemez írásához
Hangkártya: WDM támogatású hangkártya
Hálózat: Internet a termék aktiválásához és a havonkénti bejelentkezéshez


Nem található bejegyzés
 


Add new post

*
*
*

Ahhoz hogy ellenőrizzük, hogy nem egy automatikus program, hanem egy személy tölti ki az űrlapot, kérjük, írja be a képen látható karaktereket. Minden betű nagybetűként jelenik meg.

  Újrarajzol

Karakterek: 

  
*
  
  
*

Ahhoz hogy ellenőrizzük, hogy nem egy automatikus program, hanem egy személy tölti ki az űrlapot, kérjük, írja be a képen látható karaktereket. Minden betű nagybetűként jelenik meg.

  Újrarajzol

Karakterek: Válassza ki kameráját  
Betöltés...